Tämän vuoden toinen valmistunut huivi. Malli on Lankakomerosta, Growing Leaves Shawl, malli löytyy täältä. Huivi on neulottu Knit Picks Shadow-langasta (50g/ 402m) ohutta merinovillaa, väri on Springtime Tonal, keväisen vaalean vihreä. Painoa tällä keveydellä on 69g. Vaikka ulkona on aurinkoinen ja kirkas pakkaspäivä niin hentoisen neuleen kuvaaminen on melkoisen vaikeaa. Vaihdoin kameraa ja otin muutaman kuvan sisällä mustan kankaan päällä josta kaunis lehtiaihe vähän paremmin erottuu.

Puikkoina käytin nro 4 pyöröä eikä aikaakaan kulunut kovin paljon. Jostain syystä, mitä en osaa sanoa, olen kovasti mielistynyt näihin lehtiaiheisiin. Huivi valmistui eilen aamusella ja huuhteluaineliotuksen jälkeen laitoin sen pingottumaan nuppineulojen avulla ja siinä se sai sitten rauhassa kuivua tähän aamuun.

Mittoja ohuelle neuleelle kertyi 80cm x 160cm, pingotettuna. Alimmaisessa kuvassa langan väri näkyy kaikkein oikeinpana.

Kiitoksia vielä kaikille edellisen Harunin kommenteista, näiden molempien huivien malli on todella helppo vaikka saattaa näyttää työläältä.

Mukavaa aurinkoista viikonloppua kaikille sivulla vieraijoille!