Parin päivän piipahdus Tallinnaan ja tietenkin Karnaluksiin ja pariin muuhunkin käsityöliikkeeseen (lue lankakauppaan) sekä Viru-keskuksen kirjakauppaan poiki hankintoja tietenkin. Langoista ja muusta käsityötavarasta en puhukaan mitään mutta kirjaostoksista tällä kertaa.

Tarkoitushan oli vain katsella mitä kirjoja löytyy, käteen tarttui Haapsalu Sall-kirjan lisäksi hauska myssykirja, jonka sisällöstä muutama kuva.

Hauskoja myssyjä ja ideoita kirja pullollaan, muutaman kuvan sisällöstä tähän nappasin. Kirjat ovat siellä hinnaltaan todella edullisia kun vertailemme niitä meidän hintoihin. Myssykirja maksoi euroiksi muunnettuna 15€ ja Haapsalu Sall, ihana 182 sivuinen ja kovakantinen kirja vain 20€. Tarjolla oli useita mm lapas- ja sukkakirjoja joihin en tällä kertaa takertunut. Haapsalu Sall-kirja on oma lukunsa kokonaan, alussa vähän historiikkia ja mitä upeimmat pitsimallit, selkeät ohjeet ja mallikaaviot, siis upea!!

Nyt on taas pakko palata arkipäivään ja pakollisiin kotitöihin ja siirrettävä ostokset hetkeksi syrjään, onneksi vapaapäiviäkin on vielä jäljellä neljä joten ehtii hyvin palautua maan pinnalle Karnaluksin jälkeen.

Aurinkoista viikonloppua teille lukijoille!