Nämä sukat on neulottu Sannille jonka jalan koko on 24-25. Lankana Austermann Step puna-valkokirjava. Mallia sukkiin on katsottu MODA 1/2007 lehdestä ja mukaeltu aikuisten "Punakirjavien ruutusukkien" mukaan. Tosin näin pienissä sukissa tuo Stepin pätkävärjäys näyttää sottaiselta, isommissa tulos olisi voinut olla siistinpi. Puikot 2.5 lankaa kului n 30g.

Nämä taas on neulottu Aarolle ja ovat kokoa 27. Malli on aivan omassa päässä tekeytynyt ja neulottu joustinta sukan suusta kärkeen asti reilun pitkillä varsilla, jo aiemmin pojan äiti on toivonut tätä, koska pysyvät pikkumiehen jaloissa paremmin. Lanka Fabel, puikot 2.5, lankaa kului n. puoli kerää.

Perjantai-iltana kun odottelin töihin lähtöaikaa niin aloittelin uutta pöytäliinaa, edelleen Novitan valkoinen virkkauslanka kyseessä. Kuvassa liina on kerroksella 39, mallia katsottu kirjasta Knitted Lace - in white. En siis ole ehtinyt vieläkään etsiä ohuenpaa lankaa pöytäliinani materiaaliksi. Hakaneula on merkkina kerroksen vaihtumiskohdassa. Hetkuvat nro 2 bambupuikot ovat onnen omiaan liinaneuleen alkumetreille, sopivan nahkeat, silmukat eivät helposti karkaile. Liinan alku on nyt justiinsa siinä vaiheessa jolloin olisi aika siirtyä pyörölle ja silmukkamerkit esiin aina mallikerran välille.

Nyt alkaa kokonaista 2 vapaapäivää ennen kolmea viimeistä yövuoroa ennen lomaa. Vielä ensi  sunnuntaina vapaapäivä ja aika pakata matkalaukut maanantaina 5.10 lähtevälle lennolle Japaniin. Lentoreittimme mennessä on Helsinki-Nagoya-Tokio ja paluureitti Tokio-Osaka-Helsinki, näissä onkin istumista, ei muuta kuin kaivaa jo tukisukat valmiiksi esiin.

Hyvää alkavaa syksyistä viikkoa toivottelee jo Japanin sanoja "muka" opetteleva.