Nämä sukat saatiin puikoilta jo 14.7 mutta tämä kesäaika vaan työllistää kaikin muodoin niin paljon että blogin päivitys vähän hidastuu vaikka jotain käsityötä onkin koko ajan työn alla.

Näihin on otettu mallia Hitomi Shidan kirjasta Knitting Pattern Book 250, sukan etuosan palmikko on ohje nro 163, muuten neulottu nurjia silmukoita ja kolmen silmukan "Japaninpalmikkoa", sukan suuhun 1o, 1n joustinta, oikeat silmukat neulottu takareunoistaan. Sukat aloittelin kärjestä että saisin lankavyyhdin kulutettua ja neuloin vartta niin pitkälle kuin lankaa riitti (lukuunottamatta pientä parsimiseen tarvittaessa käytettävää määrää). Lanka on KnitPicks Stroll (75% Superwash Merino Wool, 25% Nylon), väri Summer Blooms Tonal. Puikot 2,75. Lanka todella ihanaa neulottavaa ja värikin kaunis vadelmanpunainen jolle kuva ei oikein anna oikeutta.

Kantapääkavennus on Wendy D.Johnsonin kirjasta Socks from the Toe Up, Gusset heel jota ainakin Hepsi on tehnyt useampaan sukkapariin, vilkutus Hepsille ja kiitokset vinkistä, kantapääkavennus onkin todella helppo ja ennenkaikkea nopsatekoinen.

Nyt kutsuvat pakolliset kotityöt joiden ääreen on palattava.

Mukavia heinäkuun päiviä juuri sinulle joka tätä nyt luet!