Sukat on neulottu Opal Uni-sukkalangasta 2,5 puikoilla, väri nro 2613, kuvassa yllättäen aivan oikea. Sukkien koko on 38 numeroiseen jalkaan ja lankaa kului 70g. Ohjeen olen ottanut viimeisimmästä kirjastani jonka sisällöstä muutama kuva tässä samaisessa päivityksessä. Malli on nimeltään Scent of Lavender, ihan ei lavendelin väriä löytynyt kotoa mutta tämä hiukan edes siihen suuntaan. Ja sitten siitä kirjasta, kansikuva ensin:

Vuodatus hävittänyt kirjakuvat valitettavasti.

Nimi ja tekijä näkyvätkin jo tuossa skannaamassani kuvassa joten niitä ei tarvitse tässä nyt mainita. Kirjan sisältö on aivan ihana, 26 mallia koostuu erilaisista kirjo- ja pitsineuleista, tosin kirja on englanninkielinen mutta kaaviot ovat todella selkeitä. Kaikissa ohjeissa on langaksi mainittu Regian sukkalanka (50g/209m) värinumeroineen jos haluaa aivan tismalleen samoja sävyjä noudattaa. Alla muutama kuva jotka ovat vähän tummia koska jouduin ottamaan ne ilman salamaa, kiiltäväpaperinen sivu ikävästi heijasti välähdyksen. Alla ensimmäisenä kuva ohjeesta jonka mukaan neuloin nämä violettini:

Yllä olevassa on kivasti tehty tuo lintukuvio helmillä jotka on lisätty neulomisen yhteydessä, tiimalasi-kantapää näyttää mielestäni liian matalalta vai mitä mieltä olette? Tosin kantapääkavennuksenhan voi tehdä erilaillakin.

Ja vielä kuvaa sukista jotka ovat päässeet kirjan kanteen.

Yritin tähän valita vain muutamia erilaisia kuvia, kirjan kaikki sukat ovat kauniita ja mallit ovat aivan toteuttamiskelpoisia, ei ihmeellisia krumeluureja ja vaikeasti toteutettavia palmikkoneuleita mitä täytyy seurata silmukka silmukalta (mm jotkin Cookie A:n ohjeet). Voin suositella sukan kutojille, kirjan ostin täältä ja sisältöön nähden en pitänyt sitä kovinkaan kalliina.

Minulla alkaakin huomisesta vapaa viikonloppu sanan varsinaisessa merkityksessä, miehelle pukkaa kokousmatkaa Tallinnaan huomenna heti aamusta ja palautuu kotiin vasta sunnuntai-iltana, saa nähdä tuoko tuliaisiksi lankakeriä??? Tuskin ainakaan Karnaluksiin eksyyntyy. Toivottavasti tänne luvattu sadesää ei ulotu sinne asti.

Rauhaisaa viikonloppua myös teille lukijani!