Vaikka kesä onkin itse asiassa jo tullut niin olen iltaisin vähän huruutellut Onni-rukkiani. Minulla oli kaksi topsia Louhittaren Luolan Tuulian värjäämää Corriedale-kuitua, vähän eriväriset, toinen Punaoranssi ja toinen Keltaoranssi (kuvat Villavyyhdin sivuilta):

 

 

 

Kehräilin ne omille rullilleen ja kertasin sitten kaksisäikeiseksi:

Yllä sitten näkyy tulos, valmista lankaa, noin 210m/100g, ei välttämättä kaikkein kauneinta väriltään kerrattuna, mutta ensimmäinen kehruutuotokseni rukilla, nämä molemmat vyyhdit, joista toinen kuvassa, haluavat ehkä huiviksi.

Sitten vielä kokeilua, Novitan Hahtuvaista, ensin yritin kehräillä rukilla mutta hahtuvainen ei ollut oikein yhteistyöhaluinen. Joten pyörittelin sitä värttinälle:

...Johon se suorastaan erinomaisen hyvin kiertyikin, kun kaikki kolme pakkausta oli pyöritelty niin kertailin rukilla kaksisäikeiseksi:

Kuvasta näette ettei tulos ole aivan tasaista mutta käytänkin nämä pinkit erään pienen, esikoulua syksymmällä aloittavan, tytön reppuun, suunnitelmissa olisikin neuloa repun tapainen ja sitten huovuttaa tuotos joten langan hienoinen epätasaisuus ei toivottavasti haittaa.

Kiitos taas kerran niin mukavista ja mieltä lämmittävistä kommenteistanne!

Kaunista Helluntai-viikonloppua juuri sinulle ja kiitoksia kun vierailit sivullani.