Neuloin jälleen mohairpitsiä, malli on muokattu viimeisimmässä MODA-lehdessä olevasta Annan mallista (ohje nro 51). Ihan hiukan vain muokkasin ohjetta itselleni sopivaksi, enkä tapoihini kuuluen, neulonut sileää vaan otin tämänkin pitsimallin Haapsalu sall-kirjasta. Pitsikuvio on sivulta 84, Sirelilehekiri 2. Neuleessani silmukkaluku on jaollinen 12 ja kirjassa jaollinen 10:llä joten neuloin yhden reikäkerroksen enemmän ja näin sain lehtikuvion täsmäämään. Lankana minulla tässä on Rowan Kidsilk Haze 25g/210m (70% super kidmohair, 30% silkki), väri Hurricane. Värikin kuvassa kokolailla oikea, neule painaa 50g, koko medium, 60cm pyöröpuikko  4,5. Alla lähikuvaa pitsimallista:

Niin ihanaa neulottavaa tämä ohuen ohut pehmeä lanka, aika taloudellistakin koska kahdesta kerästä tämäkin valmistui. Vaatepuussa roikkuva neule ei näytä kovinkaan hyvältä vaikka päälleni puettuna onkin mielestäni ihan mukava.

Meille on tullut lunta tänne etelärannikolle aivan kiitettävästi, eilinen päivä ja sitä edeltävä yö tekivät melkoiset nietokset ja tälläkin hetkellä satelee vielä lisää.

Lumisateista viikonloppua myös teille!