Sukkasadon karttumista verkkaisesti. Näihin laatikon pohjalta kaivettu lanka on Australialaista, The Knitteryn Merino Cashmere Sock-lankaa (60% Merino, 20% Cashmere, 20% Nylon), suloisen pehmeä paksuhko lanka (420m/100g). Väri on nimeltään Passionfruit, eikä ole kyllä kuvassa aivan kohdallaan, enemmän luonnossa on punertavampi. Puikot nro 3, langan menekki 68g. sukkien koko 38. Varressa ja jalkaterän päällä oleva joustava malli on kirjasta Lace & Eyelets, Diamond Rib sivulta 158. Sukan suussa 1o, 1n joustinta, oikeat silmukat neulottu takareunoistaan, ranskalainen kantapää ja nauhakavennus kärkeen. Alla vielä vähän huonolaatuista lähikuvaa Diamond Rib-mallista:

Kuvat on napsittu ulkosalla mutta on vain niin hankalaa saada tallennettua oikeanlainen väri kameralla, näissä otoksissa se on niin kovasti sinivoittoinen.

Miehellä tänään syntymäpäivä, muistuu mieleeni vuosi sitten kun vietimme niitä Tokiossa, juuri 7.10 illalla kun olimme juhlistamassa merkkipäivää Korealaisessa ravintolassa taifuuni pyyhälti kaupungin yli aivan kuin merkkipäivän kunniaksi, kastuimme hotelliin palatessamme läpikotaisin vaakasuorassa vesisateessa, silloin sateenvarjojen kanssa olimme kuin märkiä Maija Poppasia molemmat. Mutta seuraavat päivät olivatkin sitten niin aurinkoisia ja lämpimiä.

Mukavaa torstaita ja alkavaa viikonloppua!