Tämä malli on ihanasta kirjasta Victorian Lace Today, malli Alpine knit scarf. Huivi on neulottu kirkkaan punaisesta Kotiväki-puuvillasta jota vuodenvaihteen kieppeillä ostin paikallisen Prisman poistokorista huippuhalvalla, ajatuksena että johonkin tulee käytettyä joskus. Kuvassa väri näyttää hiukan haaleammalta kuin luonnossa vaikka kuvauspäivä pilvinen onkin. Mietin aloittaessani että jos ei tule käytettyä huivina kesäaikana niin tuleepahan sitten joululiina eli käyttöä löytyy jompana kumpana.

Huivi on neulottu nro 3 100cm pyöröpuikolla, painoa kertyi 280g ja mitat 58x165 cm. En ole pingoittanut huivia vaan valmistumisen jälkeen sen pesin ja levitin kodinhoitohuoneen pöydälle märkänä ja siinä vähän venyttelin, näin kuvio ei kamalasti litistynyt ja keskusta lehtikuvio ja päiden ja reunojen ruutukuviot jäivät hiukan koholleen. Malli on helppo ja yksinkertainen, minulla aikaa kului sen työstämiseen vajaa 2 viikkoa iltaisin neulottuna.

Pihakiviprojekti on vähän jäänyt lapsipuolen asemaan sateisten säiden vuoksi. Viime viikonloppuna vettä tuli reippaasti ja sadetta on luvattu mahdollisesti tulevanakin viikonloppuna jollei ilmojen haltijat vallan muuta mieltään.

Tällaisen suloisen tunnustuksen sain Käsityöperhosen blogista, laitan sen edellen Suville Kutomoni-blogiin. Kauniit kiitokset Käsityöperhoselle kauniista tunnustuksesta.

Hyvää keskiviikkoa teille kaikille sekä kaikille loman jo aloittaneille hyviä lomapäiviä, täällä vielä viikko, vähän toista, täytyy odotella loman alkua.