Täytyy tunnustaa kaikille, olen retkahtanut joku viikko sitten tilaamaan Wollmeiseä, kokeeksi tilasinkin koska yllättäen näes sivulla olikin myytävää. Tämä sinivihreä vyyhti on nimetön kokeiluvärjäys, tämän seurana tuli myös punavioletti vyyhti niin ikään koe. Lanka on kovin puuvillamaista koostumukseen nähden joka on 80% Merinovillaa ja 20% Polyamidia. Vyötteessä kerrottiin lankaa olevan vyyhdissä 150g, ilman vyötettä vyyhti painoi 154g.
Origami-mallia katselin Judy Sumnerin kirjasta josta tietoa ja kuvia löytyy täältä. Aloittelin sukat varpaista kahdeksikkoaloituksella, ohjeen mukaan, neuloin myös tuota pitsikuviota jalkapöydän päälle, ohjeessa pitsineule oli vain varressa, tiimalasikantapää myös ohjetta noudattaen. Lanka onkin kovin riittoisaa, yhdestä vyyhdistä tuli nämä polvipituiset noin kokoa 38 olevat sukat 2,5 puikoilla.Kovin vaikeaa kuvata jalassa olevia polvisukkia, mies ennätti poistua ansioon ennenkuin hoksasin avuntarpeen. Väri ainakin on jotakuinkin kohdallaan. Kuvista voi myös nähdä että meillä on ollut tänään aurinkoinen päivä, tosin jo iltaa kohti on luvassa lunta mikäli säätiedotukseen on uskominen. Nautitaan näistä aurinkoisista ja kirkkaista kevättalven päivistä.

Lukemattomat ja todella lämpimät kiitokset kaikille vierailijoille viimeksi tehdyn päivityksen jälkeen, samoin niille henkilöille ketkä ovat lähestyneet minua sähköpostitse, mukavaa että olette vierailleet blogissani!