Valitessani lankaa aloitettavaan huiviin törmäsin pieneen kerään vaaleanpunaista Jaipursilk Finoa jota oli jäänyt tähteeksi viimekesäisestä lahjaneuleesta. Kerässä oli lankaa 20g, pujottelin siihen vaaleanpunaisia hopeasisustaisia lasihelmiä neulan ja langan avulla, tulos näkyy tässä alla:



Loin 2,25 nro puikolle 40 silmukkaa ja aloittelin neuleen jo valmiiksi "pussukkana", parin kerroksen jälkeen jaoin silmukat neljälle sukkapuikolle, jatkoin sileää oikeaa ja joka toisella kerroksella siirsin helmen silmukoiden väliin jäävälle langalle parin silmukan välein vaihtaen paikkaa seuraavalla helmien lisäys kerroksella, joka toisen kerroksen neuloin oikeaa ilman helmiä. Tarkoitus oli laittaa pussukasta oikea puoli päällepäin mutta helmet tulivatkin kauniimmin esille nurjalla. Vaikka puhelimeni kosketuspinnalla onkin suojakalvo niin ompelin ohuesta vuorisilkistä pussiin vuorin koska helmet ihan pikkusen tuntuvat sileän neuleen pinnalla.



Lankaa sainkin kulutettua peräti 10g eli noin 60m. En ole koskaan ollut kiinnostunut "kännykkäkoteloista" joten tämä onkin minulla ensimmäinen laatuaan. johtunee ehkäpä myös siitä ettei omistamissani laukuissa ole sopivan kokoista erillistä pikku taskua vaan puhelin on kuleksinut avaimien ja silmälasien seassa laukun tai repun sivutaskussa. Pinnasta tulikin yllättävän sievää, ehkäpä intoudun vielä tekemään lopusta 10 gramman kerästä silmälasikotelon helmien kera.

Täällä on taas satanut sakeasti lunta aamupäivällä, nyt tosin on jo loppunut mutta ikävän harmaa päivä, vaikka aurinko yrittää silloin tällöin urheasti pilkahtaa. 
Mukavaa keskiviikkoa juuri sinulle!