Palmikkohuivin aloitin ennen Japaninmatkaa ja lopettelin kotiin tultuani. Malli on yksinkertaisen helppo, neuloin vanhasta Novitan Manhattan-langasta kaksinkertaisena nro 6 puikoilla kolme pitkää kaitaletta (10s) sileää joka valmiina rullaantuu itsekseen, kaitaleet olivat noin 170cm pitkiä. Valmiit kaitalerullat palmikoin löyhästi että huivi säilyisi pehmeänä ja lopuksi silmukoin palmikoiden päät yhteen ympyräksi jonka voi kietaista kaulaan kaksinkerroin.

 

Tässä taas on Sannin toivomat säärystimet, mansikkajäätelön väriset joissa on suklaan värisiä viiruja, sileää neuletta ylä- ja alasuu 2o 2n resoria lankoina vaaleanpunainen Corallo ja ruskea Sandnesgarnin Lanett, puikot 2,5 ja 3. Pituutta säärystimillä on noin 34cm. Toisetkin säärystimet ovat jo valmiina mutta niistä kuvaa sitten myöhemmin.

 

Kiitoksia kovasti paljon kaikille Heijastuksia-sukkien kommenteista!

Blogi hiljenee nyt pariksi viikoksi, puoliso kuskaa minut huomenna Helsingin suuntaan (en lähde lomamatkalle), siellä kuluvaa aikaa en osaa nyt sanoa mutta kolme vuotta sitten tein samaisen matkan samasta syystä ja silloin siellä kului 10 vrk. Mutta mukavaa marraskuun jatkoa teille!!