2199834.jpg

 

Taas yhdet valkoiset villasukat, en mahda sille mitään, että pidän pitkävartisista villasukista, nämäkin menevät odottelemaan tulevaansa monien muiden sukkien joukkioon.

Lankana Nalle, jota tuntuu varastosta aina vaan riittävän ja riittävän. Lehdykkäkuvio sukan etuosaan on poimittu kirjasta 400 Knitting stitches, mikä on kyllä neulojalle varsinainen innoittaja. Kokeilin mallia ensin pelkästään, mutta neuloin kuitenkin kuvion molemmin puolin kapeat kahden silmukan palmikot. Puikot numero 3, sukan suun joustin neulottu oikeat silmukat kiertäen, pohkeessa 6 kahden silmukan kavennusta ja sukan kärjessä nauhakavennus, normaali kantapää mikä on neulottu vahvistettuna. Koko on 38 ja lankaa kului 150g.

Nalle-lanka ei mielestäni ole aina tasalaatuista, tuo valkoinenkin tuntui olevan jotenkin karheanpaa, olen myös aiemminkin törmännyt samaan fuksian värisen Nallen kanssa, en ala arvailemaan mistä johtunee, mutta olisi mukava tietää onko muilla samanlaisia kokemuksia.

 

2199837.jpg

 

Tässä vielä etuosan kuviosta suurenpi otos, taas täytyy valitella kuvien huonoa laatua, ulkona lumella valkoisen neule upposi taustaansa ja sisällä ei tahdo valo riittää minkään kommervenkkienkään kanssa.

Eksyin myös tänään Anttilan ale-korille, vaikka lankaa tuntuu olevan kaappi pullollaan, niin mukaan tarttui  6 kerää kirkkaanpunaista Novitan Woolia 1€ kerähintaan pikku Sannille villatakkiin ja punainen Nalle-Colori 3€, vain yksi kerä, vaikka vierastan hiukan Nallen pätkävärjättyjä lankoja, mutta yksinäinen punainen lankakerä sai minut jostain syystä heltymään ja tein kaupat, siitä syntyy varmaankin jonkinsorttiset palmikkosukat jossain vaiheessa, saattaa olla että piakkoinkin.