Aloittelin sormikkaita muutama päivä ennen lomamatkaa ja eilen illalla vihdoin päättelin langat. Malli ja ohje Brünnhilde on kirjasta Knitting New Mittens & Gloves (Robin Melanson),  sisällöstä laitan tuohon alle muutaman kuvan. Ohjeesta poikkesin sen verran että neuloin alkuun 4krs aina oikeaa, alkuperäisessä kuvio aloitettiin heti silmukoiden luomiskerroksen jälkeen ja nypyt tein vähän toisella tavoin jotta ne tulisivat vähän selkeämmin esille. Lanka on Novitan Wind Luxus (80% villa, 20% silkki, 50g/105m), Anttila-tavaratalon halpakorista vuosia sitten ostettu 2€ kerähinnalla ja vastasi ohjeessa ilmoitettua paksuudeltaan ja metrimäärältään. Lankaa kului vajaa kerä kumpaankin sormikkaaseen eli n.90g, nro4 sukka- ja sormikaspuikoilla.

Tässä sitten itse kirjasta:

Yllä olevan ohjeen mukaan neuloskelin omat käsineeni.

Kirjassa on useampia kivoja kämmekkäiden ja lapasten ohjeita.

Ohjemalleja 28 erilaiseen "käpälänlämmitimeen", tässä vain muutama kuva ja koska olen kovasti mieltynyt sormikkaisiin niin tietysti lapaset jäivät kuvaamatta.

Santorinilta ostin paikallisesta kirjakaupasta virkkauslehden, tarjontaa oli mukavasti, ilmeisimmin niillä leveyksillä virkataan eikä juuri neulota koska kutimeni aiheuttavat joskus hilpeyttä. Valitsin tämän yhden jossa on pöytäliinoja, virkkaaminen on helppoa ja nopeaa vaikka mallista katsoen mutta näistä on myös selkeät symboolit vaikka Kreikkalaiset kirjainmerkit eivät minulle avaudukaan, hinta 4,40€.

Ja takasivulta näkyy lehden muu sisältö:

Ikävästi näkyy tuo salaman heijastus.

Lomamatkan aikana minua oli muistettu kolmesta eri blogista kukkasella:

Tässä teille vastauksia Sirkkis, Tintti ja Santra:

1. Lempiväri: Sininen

2. Suosikkieläin: Tällä hetkellä Fanni-koiruli

3. Suosikkinumero: Mikä numero milloinkin

4. Mieluisin juoma: Alkoton on vesi ja alkollisista kaikki kuohuviinit

5. Facebook vai Twitter: Ei kumpikaan

6. Intohimo: Käsityöt ja lukeminen

7. Saada vai antaa lahja: Pidän lahjojen antamisesta mutta myös lahjojen saamisesta

8. Suosikkikuvio: Mercedes Benz

9. Paras viikonpäivä: Mikä tahansa päivä kunhan se on vapaapäivä

10. Lempikukkanen: Ruusut, pionit ja sinivuokot

Tämä kukkanen kehoitetaan jakamaan 10:lle mutta kun tässä blogeja selailin niin se näyttää olevan melkein kaikissa, joten jos sinulla ei tätä vielä ole niin ole hyvä, annan sen juuri sinulle, nappaa mukaasi vain rohkeasti!

Ompahan päivityksellä pituutta kerrakseen tällä kertaa, mukava jos jaksoit lukea loppuun. Mukavia elokuun lopun päiviä juuri sinulle!