Viime viikolla aloittelin näitä sukkia ajankulukseni. Kärjestä aloitettu, lanka Gjestal Silja, väri nro 307. Sukat on kokoa 36, lankaa kului 80g. Jalkaterän osuus neulottu puikoilla 2,5 ja kantapään jälkeen vaihdoin nro kolmoset. Jalkaterän päälle neulottu pitsimalli (jaollinen 14s) on kirjasta Essential Stitch Collection (Lesley Stanfield & Melody Griffiths), Seaweed stitch, ohje nro 166.

Neuloin ensin sukan varteen myös pitsineulosta kaikilla puikoilla mutta se ei näyttänytkään kivalta joten kolmen mallikerran jälkeen purkasin kantapäähän asti ja aloittelin uudelleen jatkaen pitsineulosta vain sukan etuosan puikoilla. Malli on aika reikäinen, ohjeessa toistuu kaksi langankiertoa peräkkäin aina joka toinen kerros ja samalla kerroksella myös 1 langankierto, mielestäni tämä on passeli tähän sukan etuosaan, koko varressa se ei näyttänytkään enää mukavalta.

Lähipiiriini kuuluu kolme nuorta, pienijalkaista naista, joista jokainen pitää mielellään villasukkia, joku heistä varmaan saa nämä jossakin vaiheessa.

Mukavaa viikonalkua juuri sinulle!