1249813906_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No niin, nyt on tällä erää viimeiset silmukat kierrelty ja sekoiteltu. Väri vähän kuvauksessa muuttunut, ehkä. Lankana Silja, kului n 1,5 kerää, puikot 2 ja sormikaspuikot 2,5. Malli Ravelrystä Julia Mueller: Entangled Stitches. Viimoiset langanpätkät päättelin äskettäin että saan kuvan sormikkaista tänne nähtäväksi vielä ennen kesäloman alkua.

Huomenna näes matka suuntautuu kahdeksi viikoksi tänne. Matkalaukkukin aivan pakkaamatta vielä ja vaatteetkin silittämättä, lentokentällä täytyisi olla aamulla anivarhain. Vielä päättämättä mikä käsityön alku lähtee mukaan. Matka tuolle saarelle on jo ties kuinka mones mutta aina vaan jaksaa kiinnostaa, ehkä syystä että tapaamme siellä taas Ateenassa talvisin asustelevat ystävämme. Tänne on jo luvattu viilenevää mutta tuolla saa auringossa paistatella joka päivä ja välillä pulahtaa viileään veteen virvoittelemaan. Mies lupaili ottaa työkoneensa mukaan ja mikäli onnistuu niin saatanpa laitella välillä matkakuvia tänne sivulleni vaikka tämä pääasiassa onkin käsityöblogi. Kunhan kotiudumme niin on lomasta jäljellä vielä viikko jolloin voi vielä nautiskella elokuun loppupäivistä täällä kotonakin, loput vietänkin sitten lokaluun alussa jolloin ei enää kesäpäiviä ole , mutta syksyssäkin on oma viehätyksensä.

Toivotaan ettei kesä vielä lopu vaikka koululaisilla koulut alkavatkin ja ainakin meille tänne on luvattu viilenevää ja sateitakin!