Sukat on neulottu varastoon jääneestä tumman harmaasta vajaasta Nalle-lankakerästä. Sukkien etuosan mallikuvio on tikuteltu talteen otetusta Kotiliesi-lehden sivusta 21/05, samassa ohjearkissa on muutakin kivaa ja kaunista neulottavaa.

Tummasta langasta neulotuista sukista otetusta kuvasta on vähän hankalaa saada tolkkua kauniista "lainemaisesta" pitsikuviosta.

Neuloin sukat kolmosen puikoilla, varressa 2o 2n joustinta, aivan tavallinen vahvistettu kantapää ja sukan kärjessä säde-kavennus. Alla vielä napattu kuva etuosan pitsistä, josta toivottavasti saa vähän paremmin selvää.

Kauniin aurinkoisen viikonlopun jälkeen on taas pilvinen ja harmaa päivä, eilen meillä sateli jopa hiljakseen vähän lunta viime viikolla sulaneen tilalle.

Muutamissa blogeissa on jo saanut ihailla valmistuneita yllätyshuiveja joten on nyt ihan pakko saattaa omanikin valmiiksi. Olenkin jo tehnyt huivini lähes kahteen kertaan, ensin aloittelin mustasta ohuesta huivilangasta ja neuloinkin sinnikkäästi vihjeen 4 loppuun, sitten purkasin kaiken ja päätin vaihtaa väriä, musta oli todella hankalaa neulottavaa vaikka seurasin mallia päiväaikaan keittiön pöydän äärellä. Mietin ja muistelin onko minulla mitään muuta lankaa kotona josta voisin aloitella uutta ilman, että taas lampsin lankaostoksille ja täydennän taas muutenkin ylipursuavia varastojani. Löysinkin lankavarastoni syvästä nielusta valkoista vanhaa Angorina Lyxiä (muistaako kukaan kyseistä lankaa?) josta aloittelin huivini uudelleen, ainakin keskeneräisenä vaikuttaa tässä vaiheessa kauniilta, tosin lanka on hiukan mohair-maista, mutta katsotaan mimmoinen siitä tulee.

Pilvisen tiistaipäivän terveisiä teille jotka tätä sivua lukaisette!