Ensiksi: Maailman suurimmat kiitokset kaikille mieltä lämmittävistä sormikaiden kommenteista ja kehuista! 

Tämä liinahan sopii pääiäisen aikaan aivan kuin vahingossa:

Malli on Herbert Nieblingin Nelke, lankana Kauhavan Kangasaitan Merssi, ohut merseroitu puuvilla. Lankaa kului 172g, puikon koko 2,5. Liinan halkaisija 128cm. Aloittelin liinan neulomisen 17.3 mielessäni neuloskella sitä silloin tällöin, mutta työ veikin mukanaan, sain reunan virkkauksen loppuun jo 1.4. Eilen illalla pesuun ja pingotukseen vielä ennen töihin lähtöä.

Tässä liina vielä pingotuksessa. Ylimmäisen kuvan väri on oikea, näissä muissa vaikuttaa vähän haalistuneelta.

Mallin nimi tarkoittanee neilikkaa, tässä tapauksessa värin puolesta voisi kyseessä olla myös voikukka.

Viimeksi taisin voihkia sitä että lankakomeroni pullistelee äärirajoilla, tosin ovi pysyy vielä kiinni itsekseen, tämän työn myötä ei lankavarastoni paljoakaan pienentynyt. Nyt lisäksi puikoilla yhdet sukat jotka ovat jo aivan loppusuoralla mutta joihin ei myöskään määrällisesti lankaa paljon kulu. Tosin olen viime päivityksen jälkeen neulonut myös ekologisia ns "tiskirättejä" 3 kpl mutta ne on jo otettu aktiiviseen käyttöön ilman sen kummenpia esittelyitä, epäilen lähes jokaisen jo tutustuneen niiden mitä erilaisinpiin malleihin monissa blogeissa joten niistä ei sen enempää.

Onni suosi minua Eijan blogin arpajaisissa, Eijalta tuli paketti jossa oli vyyhti ihanaa tumman suklaan väristä Malabrico sock-lankaa joka pääsee puikoilla muotoutumaan mahdollisesti sormikkaiksi, suklaamakeisia ja pääsiäispupuja, kiitokset Eijalle!

Meillä on täällä kevät lähtenyt käyntiin mukavasti, tosin lunta on takapihalla niin paljon että epäilen ruusupenkin olevan lumen alla vielä juhannuksenakin. Koko viime yön satoi vettä oikein olan takaa ja vielä tänään aamupäivänäkin perheen mies-ihmisen kertomuksen mukaan, tosin aurinkokin kuulema vähän pilkahdellut.

Aurinkoista ja lämmintä Pääsiäisviikonloppua teille kaikille!